O nama

Bali d.o.o. – računovodstvo i knjigovodstvo Rijeka

Bali d.o.o. je poduzeće iz Rijeke kojem se možete obratiti ukoliko tražite računovodstvo, knjigovodstvo ili savjetodavne usluge za svoj posao.

S obzirom na više od 25 godina iskustva u obavljanju računovodstvenih i knjigovodstvenih usluga, kao i usluga u poduzetničkom savjetovanju, sigurno Vam možemo pomoći. Javite nam se!

Navedene usluge obavljamo profesionalno, održavajući pritom izvrsnu komunikaciju s klijentima i partnerima.

Jadranka Balen Bali d.o.o.

Osnivač poduzeća Bali d.o.o. u Rijeci je Jadranka Balen, dipl. oec. Gđa Balen ima tridesetogodišnje iskustvo u računovodstveno-financijskim poslovima. Od toga više od dvadeset godina u vlastitom računovodstvu u Rijeci.

Vjeruje u obavljanje računovodstvenih poslova, točno, precizno i na zadovoljstvo klijenata s kojima ostvaruje izvrsnu suradnju.

Antonia Benas Bali d.o.o.

Važan dio tima je Antonia Benas, mag. oec. Iako pripada mlađim profesionalcima u području računovodstva i financija, ima više od 10 godina relevantnog iskustva.

To je čini sposobnom za rješavanje zahtjevnijih problema u području računovodstva i knjigovodstva te poslovnog savjetovanja. Posjeduje ambiciju za daljnje usavršavanje i nadograđivanje putem stručnih seminara i edukacija.

Ostali članovi tima uključuju se u projekte po potrebi, a sačinjavaju ga profesionalci različitog spleta vještina. Pritom se naglasak stavlja na projekte privlačenja bespovratnih sredstava iz nacionalnih i EU fondova te vođenje projekata iz područja menadžmenta ljudskih potencijala.

Pozivamo vas da nas posjetite u našem uredu, Bali d.o.o. – računovodstvo i knjigovodstvo rijeka, kako bi popili kavu, porazgovarali o vašim potrebama te pronašli odgovore na vaše upite.

Adresa: Ul. Matije Gupca 17, Rijeka, Tel: +385 51 338 000, Mob: +385 91 532 6188, E-mail: antonia.benas@bali-rijeka.com

hrCroatian