Bali d.o.o. Rijeka – usluge u računovodstvu i knjigovodstvu

Bali d.o.o. racunovodstvo i knjigovodstvo Rijeka

Bali d.o.o. – računovodstvo i knjigovodstvo

S više od 20 godina iskustva u obavljanju računovodstvenih i knjigovodstvenih usluga, kao i usluga u poduzetničkom savjetovanju, Bali d.o.o. je poduzeće iz Rijeke kojem se možete obratiti ukoliko tražite računovodstvo ili savjetodavne usluge za svoj posao. Navedene usluge obavljamo profesionalno i pravovremeno. Pritom održavamo izvrsnu komunikaciju s klijentima i partnerima. Pogledajte što nudimo!

Bez obzira jeste li trgovačko društvo (d.o.o.), obrtnik, neprofitna organizacija ili samostalna djelatnost, naš profesionalni tim uspješno vodi računovodstvo i poslovne knjige. Također, bavimo se savjetodavnim radom za sve pravne oblike poduzetništva. O kojoj se sve vrsti klijenata radi, možete provjeriti na našoj referentnoj listi.

Nudimo puno više od osnovnih usluga računovodstva i knjigovodstva. Tako postižemo da svoje vrijeme, znanje i vještine posvetite vođenju i razvoju vlastitog poslovanja. Pritom se služimo raspoloživim modernim tehnologijama, kao i vanjskim uslugama naših partnera. Partneri su nam stručnjaci iz područja financija, prava i menadžmenta u poslovanju.

Obavljamo usluge savjetovanja kod otvaranja poduzeća (komunikacija s institucijama i priprema dokumenata), kao i kod investicija u poslovanju. Posebno, vezano za mogućnosti dobivanja bespovratnih sredstava iz EU fondova i nacionalnih fondova (informacije te pomoć kod pripremanja projekata).

Postizanjem punopravnog članstva u Europskoj uniji, Republici Hrvatskoj omogućeno je korištenje financijskih sredstava iz europskih fondova. Tijekom vremenskog razdoblja 2014.-2020. hrvatskim poduzetnicima je iz Europskih strukturnih i investicijskih (ESI) fondova na raspolaganju čak 10,676 milijardi eura.

Sredstva iz europskih fondova mogu koristiti pravne i fizičke osobe, a namijenjena su investiranju u razvoj poduzetničkih i poslovnih aktivnosti. Najčešće se radi o bespovratnim sredstvima koje je moguće ostvariti uz kvalitetno napisan poslovni program.

Programe iz europskih fondova često prate i povoljne mogućnosti kreditiranja uz niske kamatne stope (0.5-4%).

Bali d.o.o. – računovodstvo Rijeka. Posjetite nas u našem uredu u Rijeci, gdje možemo zajedno popiti kavu uz razmatranje svih vaših potreba i poslovne situacije u kojoj se nalazite. Rado odgovaramo na sve vaše upite!

Posted on: 7. srpnja 2016., by :

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrCroatian